Over mij

Ik ga voor een gezond leven en laat mij inspireren door mijn eigen leven en lijf. Dat maakt me menselijk en enorm mild. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het soms is kan zijn om goede keuzes te maken. Ik was het spoor lang bijster. Een drukke baan als jurist en een groot gezin waren goede excuses om mijn jaarlijkse voornemens door te schuiven naar een onbekende toekomst. Door gezondheidsproblemen werd ik gedwongen om het roer om te gooien en een andere koers te gaan varen. Wat is dat een moeilijke weg! Leefstijl is het resultaat van een heel leven en veranderen is stress. Juist toen ik gezondheidsproblemen kreeg, zat ik niet te wachten op meer stress. En toch was dat noodzakelijk. Waar mijn pad eindigt? Geen idee! Maar als je wilt meelopen en wilt delen in mijn kennis en ervaring, dan ben je welkom.

Ik ben trots op dit logo: het maakt zichtbaar wie ik ben en waar ik voor sta!

Het groen staat voor mijn wens om maatschappelijk verantwoord en volwaardig te leven. Groene producten die puur en onbewerkt zijn en zonder gif en kunstmest hebben kunnen ontstaan en groeien.

Het figuurtje in het midden is in beweging, dansend en zoekend naar balans. Net als het echte leven. Gezond leven is niet een statisch begrip dat je, eenmaal gevonden, altijd op dezelfde manier laat voortduren. Het leven is nu eenmaal niet statisch.

Het figuurtje staat in het midden. Dat is de plaats die ik heb in te nemen in mijn eigen leven. Maar je kunt zien dat het figuurtje niet vast zit in het groen. Het springt eruit. Dat vraagt soms moed maar het brengt mij ook in nieuwe werelden als ik out-of-the-box durf te denken.

En waar nodig reik ik een hand omdat niemand leeft voor zichzelf alleen.

Contact


 

Marjolein Kuipers
Hoefijzersteeg 9
2611 NP Delft

 

Pin It on Pinterest

Share This