Werkwijze

Je bent meer dan de som der delen

Geen twee levens of lijven zijn gelijk. Als het gaat om gezond leven, heeft ieder een eigen pad te gaan. Daarom werken algemene voedingsadviezen meestal niet of maar voor beperkte tijd. Juist omdat iedereen verschillend is, wordt jouw specifieke vraag bepalend voor mijn aanbod. Dat aanbod is een op maat gesneden begeleidingstraject.

De inhoud, vorm en de omvang van het traject bepalen we samen door je persoonlijke situatie in kaart te brengen. Voeding is uiteraard de basis van mijn advies. Waar nodig bied ik ook praktische handvatten en kookworkshops aan om je te begeleiden naar een gezonde levensstijl. Omdat de weg naar een gezonde levensstijl soms meer vraagt dan enkel begeleiding op gebied van voeding, omvat mijn begeleiding alle aspecten van een gezond leven (gedrag, beweging, voeding, zelfreflectie). Indien nodig zoeken wij samen de samenwerking op met andere deskundigen binnen mijn netwerk.

Ik ben er van overtuigd dat een goede voorbereiding, een degelijke eerlijke voorlichting en oprechte begeleiding de beste opmaat is naar een goed resultaat. Maar uiteindelijk ben jijzelf verantwoordelijk voor het eindresultaat. Ik verwacht dat je vol gaat voor dat eindresultaat. Ik zal je dus wel uitdagen tijdens het traject.

Contact


 

Marjolein Kuipers
Hoefijzersteeg 9
2611 NP Delft

 

Marjolein Kuipers, Gewichtsconsulent

Pin It on Pinterest

Share This